12 Haziran 2009 Cuma

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması Başlıyor!
Siz Hangi Bilişim Yıldızları’ndansınız?

TBD İstanbul, ilk kez düzenlenen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması ile kurumun güvenilirliğini, ciddiyetini, uzmanlığını ve bilgisini bilişim projeleri alanına taşıyor. TBD İstanbul Etkinlik Yürütme Kurulu olarak, bu prestijli yarışmada sizleri de yerinizi almaya davet ediyoruz.

E-Dönüşüm Yarışması

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması, internet üzerinde dönüşüm sağlamış, iş yapısını internet ortamına taşımış farklı web tabanlı projelerinin daha iyi tanıtılması ve e-dönüşüme olan ilginin daha fazla artmasını sağlamak amaçlı, TBD yapısı altında oluşturulan bağımsız bir organizasyondur.

TBD’nin desteğiyle hayata gözlerini açmış olan bu organizasyon, konusunda Türkiye’nin en uzman ve tecrübeli jürilerinin önderliğinde Türkiye’de oluşturulan başarılı internet e-dönüşüm çalışmalarını değerlendirmeyi hedeflemektedir.

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda aşağıdaki 10 farklı kategoride ödül verilmektedir. Her kategoride ilk üçe girenler belirlenerek sertifikaları verilirken, 1. olan en iyi e-dönüşüm çözümü ödül töreninde ödülünü almaktadır.

Ve ayrıntılar...

1 yorum:

Murat dedi ki...

merhaba başarılı bir blog.uzun zamandır blogunuzda yazmıyorsunuz sanırım fakat yazmanızı tavsiye ederim.