2 Mart 2010 Salı

SİNEK GÖZ sistemi.

Önce konuyu özetleyip, sonunda bir öneride bulunmak istiyorum. Lütfen hepsini okuyun.
Ülkemizde hızla artmaya başlayan hırsızlık, yaralama, kaçırma, organ mafyası vs gibi şeytani işlere nasıl çözüm buluruz, nasıl önlerizi herkes düşünmüştür.
Bu dönemin ebeveynlerinin başarısız olduğu kendileri tarafından da kabul ediliyor. “Eskiden böylemiydi?” demeleri bile zamane gençlerinden şikayetçi olduklarını açıklıyor.
İnsanları Allah korkusundan uzaklaştırırsanız olacağı budur. Kötülük artık her yerde karşımıza çıkar oldu. Suç işleyenlerin de bulunamadığına şahit oluyoruz. Google Earh gibi şehri her an kaydeden bir sistem ile suçun işlendiği bölgedeki olayın gerçeği gün yüzüne çıkmış olurdu ama böyle bir sistemimiz var mı bilmiyorum ancak şöyle bir öneri getirmek istiyorum. Hayır cep telefonu da değil. Her araca hd li web cam. Gece,gündüz, park halinde, hareket halinde her araca web cam. Şayet çekim kalitesi iyi ve kilobaytı düşük, kayıdı arabanın bir yerine konacak hard diske yapan, fiyatı da ucuz bir ürün olursa her araç sahibi taktırır düşüncesindeyim. Ya da devlet buna destek verir mi?
Trafikte kazaya sebebiyet veren araçların, hırsızlık yapıp kaybolanların, suçu işleyip kaçanların geçtiği yolda muhakkak bir araç bulunacağından yakalanması da kolay olacaktır. Bu sistem caydırıcı olacağı da kesin.
Bilgisayar firması sahipleri iyi düşünsünler. Milyonlarca araç.

Yaşam kalitemizin artması temennimle.
4B4 C4

Hiç yorum yok: